Mit NE várjon a honlapunktól?

- Nem mondjuk meg a tutit. Nincs is tuti. Ha mégis van, akkor azt Önnek kell felfedeznie. Attól lesz igazán tuti.

- Nincsenek harsány, hatásvadász címeink. Gondolatainkat, energiáinkat inkább a cikkek írásába fektetnénk. Nem fog ilyennel találkozni, hogy "Az évezredek döbbenetes történelmi hazugságai", helyette inkább úgy fogalmazunk, hogy "Beilleszthetetlen leletek".

- Nem adhat nyugalmat Önnek, hogy honlapunknak meghatározott tematikája van és este azzal az édes békességgel fekhet le, hogy tudja, milyen témákkal várjuk reggel. Ezzel szemben folyamatosan figyelünk és fülelünk, a témánk pedig az ezerarcú VILÁG. Így a tematikánk is - minimum - ezerarcú.

- Nem osztjuk meg Önnel, miért válik a média aktuális álompárja és hogy egy zambiai kwacha ma reggel hány forintot ér, sőt nálunk azt sem tudhatja meg, várható-e ma eső vagy sem, ráadásul nem áruljuk el, mely folyókon tilos a hajóvonták találkozása. Arról azonban szívesen elmélkedünk, hogy miért van valójában szüksége a világnak celebekre, mit gondolnak a gazdasági folyamatokról olyan emberek, akik "hivatalosan" nem is léteznek, s a teljesen felborult időjárás mit jelent és rövid időn belül hova vezet. A hajóvonták rejtelmes világa, sajnos számunkra is felfoghatatlan (ha erről vannak ismeretei, kérjük, ossza meg velünk.

- Nem fogunk megoldást nyújtani a töredezett haj elleni küzdelemben, és restelljük, de nem nálunk fedezheti fel Olvasónk a csokifolt mosószer nélküli eltávolításának trükkjét sem. Azonban szívesen együtt gondolkodunk Önnel az emberek közötti kapcsolatok megromlásának okairól, gyermekeink helyzetéről és lehetőségeiről, nagyon-nagyon hosszú életű emberek tapasztalatairól, és a vidéki élet által kínált önfenntartás esélyeiről.

- Nem élvezheti nálunk élőben az Oscar-díj átadását és sajnos lemarad az exkluzív hollywoodi pletykákról is. Viszont ha látunk olyan filmet, belefutunk olyan könyvbe és téblábolunk olyan kiállításon, amely - eddig elképzelhetetlen - gondolatokat indított el bennünk, azokat mindenképpen megosztjuk Olvasóinkkal.

- Ja, igen, és nem áruljuk el, hogy miért "Lámpás és Lándzsa". Bár van erre is magyarázat...

Összegezve: rengeteg információhoz NEM fog hozzájutni ezen a honlapon, de elérhetik Önt olyan gondolatok, benyomások és tapasztalatok, amelyek további gondolatokra, benyomásokra és tapasztalatokra vezetnek és ösztönöznek, így talán közösen - egymást bátorítva - eljuthatunk a mindannyiunkat érdeklő KÉRDÉSEK megválaszolására.

Szeretettel köszöntjük honlapunkon!